Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και στη Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Ανθής, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από το δεύτερο πρόσωπο που ήταν θύμα στην καταγγελία του Νίκου Σ. κατά γνωστού σκηνοθέτη. Όπως ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρόσωπο αυτό που στην ιστορία του Νίκου Σ ήταν το άλλο θύμα – και είναι σήμερα γνωστός ηθοποιός – αργότερα κακοποίησε σεξουαλικά τον Δημήτρη Ανθή. Διαβάζοντας την ιστορία στα μίντια, ο 48χρονος που μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου είπε ότι αναγνώρισε κάποια κοινά στοιχεία – τα οποία δεν μπορεί να αναφέρει – αλλά «είδε εκεί» τον εαυτό του και επέλεξε να απευθυνθεί στον δικηγόρο του Νίκου Σ. και να κάνει μήνυση.

Ο Δημήτρης Ανθής είπε για τη δική του τραγική εμπειρία: «Νιώθω ότι ξαναζώ όλα αυτά που έζησα τότε. Μου δίνεται ευκαιρία να μιλήσω πρώτα για μένα και ίσως για κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν βήμα, ορμώμενος από την πολύ γνωστή συνέντευξη του Νίκου Σ. του 19χρονου. Υπήρχε μία ταύτιση με την ιστορία αυτή και το δεύτερο πρόσωπο ενστικτωδώς κατάλαβα ότι ήταν αυτό που με κακοποίησε.

Κάθισα και έψαξα δικό μου αρχείο, φωτογραφίες εκείνης της εποχής, είμαι σίγουρος για το τι θα πω και σε ποιον θα το πω. Ήρθα σε επαφή με το δικηγόρο του Νίκου Σ. για να ταυτοποιήσω ότι το δεύτερο άτομο ήταν ο άνθρωπος που έκανε ό,τι έκανε σε μένα για να μην κατηγορήσω λάθος ανθρώπους για να μη γίνει κάτι το οποίο μπορεί να καταστρέψει τη ζωή κάποιου ανθρώπου ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.

Αφού έγινε ταυτοποίηση με τον δικηγόρο, προχώρησα σε μήνυση, είπα και εγώ την εμπειρία μου, την κατέθεσα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Είμαι μάγειρας, είμαι εκτός του χώρου, αλλά νιώθω ότι πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε. Είμαι 38 χρόνων αυτή τη στιγμή και ακόμα φοβάμαι. Όταν έκανα την κατάθεση γύρισα στο σπίτι μου και ένιωθα ακόμα φόβο ότι ίσως δεν έχω κάνει το σωστό, ότι ίσως αυτό γυρίσει μπούμερανγκ, ότι θα βρω τον μπελά μου. Ευτυχώς έχω φίλους δίπλα μου και ξέρω ότι έχω ψυχολογική στήριξη. Νομίζω ότι έχω κάνει το σωστό». Η Σίσσυ Χρηστίδου διευκρίνησε ότι η καταγγελία αφορά το δεύτερο φερόμενο ως θύμα της ιστορίας του Νίκου Σ. και εκείνος είναι πασίγνωστος ηθοποιός και σκηνοθέτης και πρόσφατα πρωταγωνιστούσε σε φετινή σειρά απλά το όνομά του δεν έχει κυκλοφορήσει καθόλου.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS