ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καλτσή και στην κολύμβηση!

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού Γεωργία Καλτσή επέλεξε ως δεύτερο αγώνισμα της την κολύμβηση μετά την ξιφασκία με αμαξίδιο.

Καλτσή και στην κολύμβηση!

Είναι μία από τις πλέον ανερχόμενες αθλήτριες της  ξιφασκίας με αμαξίδιο ενώ παίζει και μπάσκετ με αμαξίδιο στο Μαρούσι.

Η Καλτσή αποφάσισε να ενισχύσει τον αγαπημένο της Σύλλογο και σε δεύτερο αγώνισμα και αυτό είναι η κολύμβηση, με στόχο να βάλει το λιθαράκι της να ανθίσει το «τριφύλλι» στην πισίνα.

Ήδη η Καλτσή έχει χαρίσει καλές στιγμές στο αγαπημένο της «τριφύλλι» και ξεχωρίζει η συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ξιφασκίας που είχε πάρει την 26η θέση φιλοδοξώντας για ακόμα πιο ένδοξες σελίδες.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 9.750 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...