ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με την αύρα της Λεωφόρου

Τα ντέρμπι αιωνίων επιστρέφουν στη Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός οφείλει να παρουσιαστεί στο ιστορικό του γήπεδο ως μια ομάδα που θα... λυσσάξει για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Με την αύρα της Λεωφόρου

Τα ντέρμπι αιωνίων επιστρέφουν στη Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός οφείλει να παρουσιαστεί στο ιστορικό του γήπεδο ως μια ομάδα που θα… λυσσάξει για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και το τριφύλλι έχει μπει στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ένα ματς αλλιώτικο από τα υπόλοιπα. Η μητέρα των μαχών. Το απόλυτο παιχνίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική μονομαχία και σύγκρουση που έχει γνωρίσει αυτός ο τόπος. Ηταν, είναι και θα είναι για πάντα το μεγαλύτερο ματς στη χώρα μας.

Το φετινό παιχνίδι έχει μια ιδιαιτερότητα. Φιλοξενείται ξανά, έπειτα από αρκετό καιρό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στο “Απόστολος Νικολαϊδης”, το πλέον ιστορικό γήπεδο της Ελλάδας. Σε αυτό το περιβάλλον, λοιπόν, οι πράσινοι οφείλουν να παρουσιαστούν παθιασμένοι, συγκεντρωμένοι στο 100% και… λυσσασμένοι για τη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτό το γήπεδο, άλλωστε, ήρθε η τελευταία νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου. Ηταν τη σεζόν 2007/18 όταν το τριφύλλι με γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες είχε πάρει τη νίκη με 1-0.

Από τότε, ο Παναθηναϊκός μετράει μόνο ισοπαλίες και ήττες από τον Ολυμπιακό. Τώρα, ήρθε η ώρα. Έφτασε η στιγμή το τριφύλλι να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στον Ολυμπιακό. Αρκεί να παρουσιαστεί όπως πρέπει, να ξεπεράσει την υπεροχή του αντιπάλου και με δυνατό παιχνίδι, πάθος, ψυχή και συγκέντρωση να… τιμήσει όπως πρέπει την επιστροφή των ντέρμπι στη Λεωφόρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...