ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πάθος και ψυχή για τη νίκη στη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 1, LIVE: Panathinaikos24.gr) για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten και μοναδικό στόχο έχει τη νίκη.

Με πάθος και ψυχή για τη νίκη στη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα έναν πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο στη Λεωφόρο. Οι πράσινοι για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια θα δώσουν ένα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στην ιστορική τους έδρα.

Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι δείχνουν παθιασμένοι για τη νίκη και με πάθος και… ψυχή μπορούν να… πνίξουν τον αιώνιο αντίπαλο μέσα στο ιστορικό γήπεδο της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει κανένα νέο πρόβλημα, καθώς και ο Διούδης και ο Σένκεφελντ είναι πανέτοιμοι.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι θα κατέβουν στο σημερινό ντέρμπι με το κλασσικό 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί για άλλο ένα ματς ο Σωκράτης Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα παίξουν οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Μολό. Στο κέντρο εκτός αναμένεται να μείνει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, με τον Μπόλονι να ρίχνει στην μάχη τους Νιάς, Σανκαρέ ενώ την τριάδα της μεσαίας γραμμής συμπληρώνει ο Μαουρίσιο. Στην επίθεση τέλος αναμένεται να παίξουν οι Καμπετσής, Ιωαννίδης και Ενγκμπακοτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.