ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καπουράνης: “Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να βρει την ταυτότητά του. Αν δεν ήταν ο Αλαφούζος θα έπαιζε τοπικό”

Για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος των δύο «αιωνίων» Γιώργος Καπουράνης.

Καπουράνης:

Για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος των δύο «αιωνίων» Γιώργος Καπουράνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω αυτό που έγινα. Μου έδωσε την ευκαιρία από τις Ακαδημίες να παίξω στην πρώτη ομάδα. Φυσικά οφείλω πολλά στον Αντώνη Γεωργιάδη, ο οποίος δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Έπαιξα με τους Νέους με την ΑΕΚ και είχε πει ότι θέλει το Νο8. Έτσι πήγα στην πρώτη ομάδα και ξεκίνησα προπονήσεις.

Είχε πάρει 70 παίκτες ο Κοσκοτάς. Με έδωσε με υποσχετική στον Πανιώνιο. Έσκασε το σκάνδαλο. Δεν υπήρχε ίσχυσε κανένα έγγραφο και έμεινα για 5 χρόνια. Είχα πάρει πρωτάθλημα με τον συγχωρεμένο Αλκέτα Παναγούλια. Δεν είναι μόνο να είσαι καλός προπονητής, αλλά και καλός χαρακτήρας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 86.278 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να έχεις πολύ καλές σχέσεις, να αξιολογείς το υλικό που έχεις στη διάθεσή σου και μαζί με το επιτελείο δημιουργήσεις ένα καλό σύνολο.

Ποτέ δεν πήγαινα κακόκεφος στην προπόνηση, ποτέ δεν πλήρωσα πρόστιμο, αφού πήγαινα πάντα από την αρχή στην προπόνηση.

Στον Παναθηναϊκό έτυχε να είναι πολλοί καλοί χαρακτήρες, εκτός από πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Δεν μας ένοιαζε το προσωπικό όφελος. Θέλαμε να παίζουν οι πιο φορμαρισμένοι. Και αυτό οφείλεται στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και στον κ. Γιώργο, ο οποίος κοιτούσε ο όποιος παίκτης έρχεται να έχει πρώτα από όλα καλό χαρακτήρα. Ο Παναθηναϊκός δεν έδιωχνε εύκολα παίκτες, ενώ υπήρχαν και τα πενταετή συμβόλαια, και ο κάθε παίκτης τα εξαντλούσε.

Από τη στιγμή που έφυγε η οικογένεια Βαρδινογιάννη, ο Παναθηναϊκός κατρακύλησε. Ο κ. Αλαφούζος έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει. Αν δεν ήταν εκείνος θα μπορούσε να είχε φτάσει στο τοπικό. Δεν είναι μόνο το πόσα θα βάλει. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν κοιτούσε τα μεγάλα ονόματα. Πίστευε στα νέα παιδιά και τελικά δικαιώθηκε για αυτό που έκανε.

Τα τελευταία έξι χρόνια έχει μία νίκη. Δεν υπάρχει κόσμος, είναι σαν να είναι τιμωρημένος ο γηπεδούχος. Δεν ξέρω πόσο θα επηρεαστούν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει την ταυτότητά του. Ομάδα χωρίς το δικό της σπίτι δύσκολα μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Τώρα πιστεύω ότι με τον κορωνοϊό η δύσκολη οικονομικά ιστορία θα τραβήξει 3-4 χρόνια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...