ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Βασικοί οι Ενγκμπακοτό και Σανκαρέ – Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Μπόλονι για το ντέρμπι (Pic)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μέσω social την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι.

Παναθηναϊκός: Βασικοί οι Ενγκμπακοτό και Σανκαρέ - Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Μπόλονι για το ντέρμπι (Pic)

Με τους Γενί Ενγμπακοτό και Γιουνούς Σανκαρέ επέλεξε να ξεκινήσε ο Λάζλο Μπόλονι την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αφήνει στον πάγκο τον έτερο νεοαποκτηθέντα Νιάς, αλλά και τους Καρλίτος, Βιγιαφάνιες.

Αναλυτικά οι έντεκα που επέλεξε: Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Σανκαρέ, Αλεξανδρόπουλος, Ενγκμπακοτό, Μαουρίτσιο, Ιωαννίδη και Καμπετσή.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναπληρωματικοί είναι οι εξής: Ξενόπουλος, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Καρλίτος, Πούγγουρας, Νιάς, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης.

Δείτε την αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.