ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ηττα – σοκ από τον Μίλωνα

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο στο παιχνίδι με τον Μίλωνα και ηττήθηκε 3-1 σετ.

Ηττα - σοκ από τον Μίλωνα

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο στο παιχνίδι με τον Μίλωνα και ηττήθηκε 3-1 σετ.

Δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο ο Παναθηναϊκός και γνώρισε την ήττα από τον Μίλωνα. Με δύο σερί μπλοκ του Μάζιαρς ο Μίλωνας προηγήθηκε με 15-14 και με 19-17 με τον Χαντ. Ο Ράπτης μείωσε για τον Παναθηναϊκό που ισοφάρισε σε 20-20 μετά από λάθος επίθεση του Καναδού διαγώνιου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ξανά με δύο πόντους (23-21) και κατέκτησαν το πρώτο σετ 25-22 μετά από χαμένη επίθεση του Ράπτη.

Με επίθεση του Χαντ ο Μίλωνας προηγήθηκε με 11-8 στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Με άσο του Καναδού διαγώνιου η ομάδα του Σάκη Ψάρρα έφτασε στο 13-9 δείχνοντας να έχει το πάνω χέρι στο ματς.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες του Πααναθηναϊκού έκαναν πολλά λάθη επιτρέποντας στον Μίλωνα να χτίσει διαφορά και να φτάσει στο 18-11. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 18-14 αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφτασα τη διαφορά στους έξι πόντους κατακτώντας και το δεύτερο σετ.

Με μπλοκ του Λάππα ο Μίλωνας προηγήθηκε με 8-4 στο ξεκίνημα του τρίτου σετ. Ο Παναθηναϊκός μείωσε στον πόντο και προσπέρασε (13-14) με μπλοκ του Ρανγκέλ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 14-16 μετά από λάθος των παικτών του Μίλωνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και πάλι 10-8 με τον Χαντ με τον Ράπτη να δίνει επιθετική ανάσα για τον Παναθηναϊκό. Ο Μίλωνας έφτασε και πάλι τη διαφορά στους 3 πόντους (13-10) μετά από κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Ρανγκέλ.

Οι Νεοσμυρνιώτες διατηρούσαν τη διαφορά με το τριφύλλι να ισοφαρίζει σε 18-18 με άσο του Ράπτη. Με πόντο του Λάππα ο Μίλωνας έφτασε στο 20-18 με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να καλεί τάιμ άουτ. Μετά την αναγκαστική διακοπή δύο σερί λάθη του Παναθηναϊκού έδωσαν την ευκαιρία στον Μίλωνα να ξεφύγει και πάλι και να πάρει το σετ και τη νίκη με 3-1 με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να ξεσπά σε πανηγυρισμούς.

Τα σετ 3-1: (25-22, 25-17, 20-25, 25-20)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.