ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα – Δώσαμε χαρά σε όλο τον κόσμο»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό, μοίρασε ο Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μπόλονι: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα - Δώσαμε χαρά σε όλο τον κόσμο»

Χαρούμενος ήταν ο Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού, αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του και έδωσε σε όλους συγχαρητήρια. Ακόμη και σε αυτούς που έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Σκέφτομαι τους παίκτες μου. Σκέφτομαι τους παίκτες που δεν μπόρεσαν να είναι στον αγωνιστικό χώρο. Κι εκείνους που δεν ήταν στην αποστολή. Όμως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, όλους τους παίκτες για την πολύτιμη βοήθειά τους. Αύριο θα είναι η σειρά τους για να είναι η ομάδα πιο δυνατή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.273 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να πω και κάτι για τον Ολυμπιακό. Είδα πως έπαιξαν καλά στο πρώτο μέρος συλλογικά ως ομάδα. Κατανοώ πως έχουν ένα σημαντικό ματς την Πέμπτη για τους ίδιους και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς καμία άλλη σκέψη τους εύχομαι το καλύτερο για το ματς της Πέμπτης.

Όσο για τον αγώνα, ζήτησα δύο πράγματα απ’ τους παίκτες μου. Να μπορέσουν να τηρήσουν στο μάξιμουμ το πλάνο μας. Και να έχουμε το κουράγιο να ενοχλήσουμε τακτικά ως ομάδα. Έχω την αίσθηση πως σε αρκετές περιπτώσεις δεχτήκαμε την κυριαρχία του αντιπάλου. Παρ’ όλα αυτά ο πυρήνας μας έμεινε καλά οργανωμένος μέχρι τέλους. Ακόμη και στις στιγμές που ο Ολυμπιακός έριξε όλα του τα χαρτιά στο τραπέζι.

Τελειώνοντας να σας πω πως σκέφτομαι όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Σκέφτομαι κι εκείνους που ήρθαν να συζητήσουν μαζί μας. Είμαι χαρούμενος που τους δώσαμε χαρά. Θέλω να συνεχίσουν οι φίλαθλοί μας να μας αγαπούν όπως τους αγαπάμε και να μας συγχωρήσουν αν δεν κάνουμε κάτι καλά.

Όλα τα γκολ είναι σημαντικά και φυσικά το δεύτερο που ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. Βεβαίως δεν ξεχνάω επίσης τις αποκρούσεις και τα αντανακλαστικά που είχε ο τερματοφύλακάς μας. Δείξαμε τις δυνατότητές μας και θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.