ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Εξαψη στην Λεωφόρο, αήττητο δεν θα πάρετε ποτέ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr, για την ερωτική βραδιά στην Λεωφόρο.

Εξαψη στην Λεωφόρο, αήττητο δεν θα πάρετε ποτέ!

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και περάσαμε μία υπέροχη βραδιά,. Ηρθαν τα παιδιά στην Λεωφόρο, τους αγαπήσαμε και έφυγαν. Ημέρα των ερωτευμένων, τους κάναμε το δωράκι τους . Εξαψη, που λέει και το γνωστό άσμα των τελευταίων εβδομάδων. Αήττητο; Πότε; Ποτέ. Στάση Λεωφόρος. Οποτε έρχεται ο Ολυμπιακός στην Λεωφόρο και τα παίζει τα παιχνίδια στο γήπεδο χάνει τα τελευταία χρόνια. Δυο φορές τα πήρε στα χαρτιά εκεί, που ….τα καταφέρνει μία χαρά.

Στο γήπεδο σήμερα, στο κάστρο μας, έχασε ο Ολυμπιακός. Εκεί, που έχασε και το 2017 πάλι στην Λεωφόρο. Και σήμερα η νίκη του Παναθηναϊκού ήρθε σπαθένια με 50-50 διαιτησία και όχι με 100-0, που είχαν μάθει χρόνια να κερδίζουν αυτοί. Και επειδή δεν τις αντέχουν τις ήττες φαντάζονται πέναλτι, που δεν έγιναν. Δεν πειράζει, εμείς του Αγίου Βαλεντίνου σας φερθήκαμε ωραία, όπως έπρεπε. Αήττητο; Εμείς ναι, εσείς ποτέ!

Ο Σανκαρέ έφτιαξε το πρώτο γκολ και έβαλε το δεύτερο. Ο Μαουρίσιο ήταν ο εγκέφαλος της ομάδας, άνοιξε το σκορ και πρωταγωνίστησε μέχρι τα τελευταία λεπτά, που κουράστηκε. Ο Σένκεφελντ και ο Βέλεθ, ήταν βράχοι στην άμυνα και ο Διούδης έκανε μία σημαντική απόκρουση και κράτησε το 2-1. Ολοι ήταν υπέροχοι και μας χάρισαν μία σπουδαία Παναθηναϊκή βραδιά. Την χαρά του κόσμου τη νιώθω, την χαρά των παικτών την είδαμε μετά το παιχνίδι στα αποδυτήρια. Όταν όλοι μαζί τραγούδησαν τον ύμνο και πρωταγωνίστησαν ο Χατζηγιοβάνης και Μακέντα, δύο παίκτες, που δεν έπαιξαν και αυτό σημαίνει, ότι τα αποδυτήρια είναι καλά και έχουν μπολιαστεί με νοοτροπία, που αρμόζει στον Παναθηναϊκό.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή η νίκη δίνει ζωή σε αυτή την ομάδα και φέρνει τον κόσμο και πάλι κοντά στην ομάδα. Μακάρι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια στο τέλος η ομάδα να βγει στην Ευρώπη και αν μπορεί να φθάσει μέχρι και την κατάκτηση του κυπέλλου. Στο γήπεδο δείχνει, ότι μπορεί να το πετύχει, τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά, που ελάχιστοι πίστευαν, όταν ήρθε ο Μπόλονι. Αυτός με δουλειά τα κατάφερε και πλέον ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση, που βγάζει στην Ευρώπη.

Ωραίο το τελευταίο δεκαήμερο. Πήγαμε στο εξοχικό και κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ. Ήρθαν στο κάστρο μας και τους κερδίσαμε και στο ποδόσφαιρο, Μακάρι κάθε εβδομάδα να παίζαμε μαζί τους….

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.