Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και περάσαμε μία υπέροχη βραδιά,. Ηρθαν τα παιδιά στην Λεωφόρο, τους αγαπήσαμε και έφυγαν. Ημέρα των ερωτευμένων, τους κάναμε το δωράκι τους . Εξαψη, που λέει και το γνωστό άσμα των τελευταίων εβδομάδων. Αήττητο; Πότε; Ποτέ. Στάση Λεωφόρος. Οποτε έρχεται ο Ολυμπιακός στην Λεωφόρο και τα παίζει τα παιχνίδια στο γήπεδο χάνει τα τελευταία χρόνια. Δυο φορές τα πήρε στα χαρτιά εκεί, που ….τα καταφέρνει μία χαρά.

Στο γήπεδο σήμερα, στο κάστρο μας, έχασε ο Ολυμπιακός. Εκεί, που έχασε και το 2017 πάλι στην Λεωφόρο. Και σήμερα η νίκη του Παναθηναϊκού ήρθε σπαθένια με 50-50 διαιτησία και όχι με 100-0, που είχαν μάθει χρόνια να κερδίζουν αυτοί. Και επειδή δεν τις αντέχουν τις ήττες φαντάζονται πέναλτι, που δεν έγιναν. Δεν πειράζει, εμείς του Αγίου Βαλεντίνου σας φερθήκαμε ωραία, όπως έπρεπε. Αήττητο; Εμείς ναι, εσείς ποτέ!

Ο Σανκαρέ έφτιαξε το πρώτο γκολ και έβαλε το δεύτερο. Ο Μαουρίσιο ήταν ο εγκέφαλος της ομάδας, άνοιξε το σκορ και πρωταγωνίστησε μέχρι τα τελευταία λεπτά, που κουράστηκε. Ο Σένκεφελντ και ο Βέλεθ, ήταν βράχοι στην άμυνα και ο Διούδης έκανε μία σημαντική απόκρουση και κράτησε το 2-1. Ολοι ήταν υπέροχοι και μας χάρισαν μία σπουδαία Παναθηναϊκή βραδιά. Την χαρά του κόσμου τη νιώθω, την χαρά των παικτών την είδαμε μετά το παιχνίδι στα αποδυτήρια. Όταν όλοι μαζί τραγούδησαν τον ύμνο και πρωταγωνίστησαν ο Χατζηγιοβάνης και Μακέντα, δύο παίκτες, που δεν έπαιξαν και αυτό σημαίνει, ότι τα αποδυτήρια είναι καλά και έχουν μπολιαστεί με νοοτροπία, που αρμόζει στον Παναθηναϊκό.

Αυτή η νίκη δίνει ζωή σε αυτή την ομάδα και φέρνει τον κόσμο και πάλι κοντά στην ομάδα. Μακάρι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια στο τέλος η ομάδα να βγει στην Ευρώπη και αν μπορεί να φθάσει μέχρι και την κατάκτηση του κυπέλλου. Στο γήπεδο δείχνει, ότι μπορεί να το πετύχει, τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά, που ελάχιστοι πίστευαν, όταν ήρθε ο Μπόλονι. Αυτός με δουλειά τα κατάφερε και πλέον ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση, που βγάζει στην Ευρώπη.

Ωραίο το τελευταίο δεκαήμερο. Πήγαμε στο εξοχικό και κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ. Ήρθαν στο κάστρο μας και τους κερδίσαμε και στο ποδόσφαιρο, Μακάρι κάθε εβδομάδα να παίζαμε μαζί τους….

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS