ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ε Ξ Α Ψ Η

Εδώ είναι Λεωφόρος, δεν είναι παίξε γέλασε. Ο Παναθηναϊκός έγινε... σχεσάκιας, κερδίζοντας για ακόμα μία φορά στην ιστορική του έδρα τον Ολυμπιακό, τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη γιορτή των ερωτευμένων! Γράφει ο Αριστοτέλης Μπενόγλου.

Ε Ξ Α Ψ Η

Δύσκολη η χθεσινή βραδιά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς, για ακόμη μία φορά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (εκεί όπου οι Πειραιώτες μετρούν μόλις μία νίκη μέσα στο γήπεδο -και όχι στα χαρτιά- για το πρωτάθλημα Ελλάδας από την περίοδο 2000-01), ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι ο πακτωλός εκατομμυρίων δεν φτάνει πάντα για να κερδίσει την παναθηναϊκή ψυχή. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» φέρεται να έδωσε εντολή στον Κώστα Καραπαπά να πιάσει χαρτί και στυλό, ώστε να του υπαγορεύσει στίχους για κάποιο νέο άσμα. Μόνο που, αυτήν τη φορά, το mood είναι διαφορετικό και η αλλαγή ερμηνεύτριας κρίνεται ως επιβεβλημένη, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να δίνει τη σκυτάλη σε μια πιο μελαγχολική Νατάσα, την Μποφίλιου!

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.