ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καιρός: Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας από Κηφισιά – Αλυσίδες στην Κηφισίας από ΚΑΤ και πάνω

Πολλά προβλήματα έχει δημιουργήσει στο λεκανοπέδιο η κακοκαιρία Μήδεια - Κλειστοί δρόμοι, διακοπή δρομολογίων, αλυσίδες και στην Κηφισίας.

Καιρός: Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας από Κηφισιά - Αλυσίδες στην Κηφισίας από ΚΑΤ και πάνω

Από τις 05:30 τα ξημερώματα παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας για όλα τα οχήματα λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων. Μάλιστα, όπως τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας έκλεισε για να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι.

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας έχει κλείσει από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί αργότερα.

Επίσης, στην Αττική, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Αστυνομία, στις 07:20, τα αυτοκίνητα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθήνας – Θήβας, από τον κόμβο Βιλίων μέχρι τα Βίλια και στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς τον Υμηττό. Στην Κηφισίας, από το Άλσος Συγγρού και πάνω η Αστυνομία συστήνει τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.808 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Αθηνών-Κορίνθου από τα διόδια της Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα, κι από τα διόδια Καλαμακίου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ακόμα, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στην περιφερειακή Πεντέλης-Νέας Μάκρης από το 414 μέχρι Αγιο Πέτρο και στην Ελευσίνα από Μάνδρα προς Βίλια.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.