ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σανκαρέ: «Κρατάω την όρεξη και τη θέληση – Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας» (Vids)

Για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και την δική του εντυπωσιακή απόδοση στα πρώτα του ματς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μίλησε ο Γιουνούς Σανκαρέ.

Σανκαρέ: «Κρατάω την όρεξη και τη θέληση - Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας» (Vids)

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος χαφ, μετά το ματς με τους Πειραιώτες δεν έκρυψε την χαρά του και αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σανκαρέ:

«Ένα γκολ, είναι ένα γκολ. Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε για εμάς, τους φιλάθλους, για την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Προετοιμάζουμε τους αγώνες με τον ίδιο τρόπο, παίζαμε ένα ντέρμπι. Θέλαμε καλό ματς να κάνουμε, για τον κόσμο μας κι αυτό κάναμε.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι σαφές πως το γρήγορο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ αρχικά, αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση να αρχίσουμε και να συνεχίσουμε σε έναν πολύ ωραίο αγώνα. Κρατάω την όρεξη, τη θέληση, την καλή μας πορεία, αυτά που κάναμε απόψε. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε όλο και ωραία πράγματα στη συνέχεια, δείξαμε τη θέληση, την όρεξη και την προσήλωσή μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...