ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Διπλό ποντάρισμα γηπεδούχων στο 4Χ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Διπλό ποντάρισμα γηπεδούχων στο 4Χ!

Μικρό αλλά “ζουμερό” το Δευτεριάτικο (15/02) κουπόνι με αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει σήμερα δύο αξιόλογα προγνωστικά από τη Γαλλία και τη Δανία. Από αύριο επιστρέφει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τα προγνωστικά Champions League

Πανίσχυρη εντός η Τουλούζ

Ξεκινάμε τις σημερινές μας επιλογές από τη νότια Γαλλία, όπου στις 21:45 η Τουλούζ υποδέχεται την Αζαξιό για την 25η αγωνιστική της Ligue 2.

Από το ξεκίνημα της σεζόν η Τουλούζ ανήκει στα μεγάλα φαβορί για επάνοδο στα “σαλόνια” της χώρας και με τη μέχρι στιγμής εικόνα της το επιβεβαιώνει, παρά τις πρόσφατες απώλειες. Βρίσκεται στην 3η θέση με 46 πόντους και με νίκη απόψε προσπερνά δεύτερη και στο -2 από την πρωτοπόρο Τρουά, στην έδρα της οποίας αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Εντωμεταξύ, την περασμένη Τετάρτη η ομάδα του Γκαράντ πέτυχε σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο με το 0-2 στην έδρα της Μπορντό,παρότι έκανε rotation, επιβεβαιώνοντας όταν είναι ομάδα επιπέδου Ligue 1. Πολύ ισχυρή στο γήπεδό της, μετρά 5 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας σκοράρει 14 γκολ σε αυτό το διάστημα!

Η Αζαξιό είναι στη μέση του πουθενά βαθμολογικά. Μακριά από τα playoffs ανόδου (-9), μακριά και από την επικίνδυνη ζώνη (+9). Στο Κύπελλο δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στην έδρα της Λυών, όπου συνετρίβη με 5-1, ενώ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Οσέρ στην Κορσική. Στην τελευταία της έξοδο πέρασε από την έδρα της Σοσό (0-2), με τη φάση όπου κέρδισε πέναλτι και αποβλήθηκε αντίπαλος στο τέλος του ημιχρόνου να κρίνει το ματς.

Η Τουλούζ έρχεται από σπουδαία πρόκριση και με ανεβασμένη ψυχολογία. Εντός έδρας είναι τρομερά παραγωγική και αποτελεσματική τελευταία και έχει σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Επιλογή ο άσος στο 2.05. 

Η Κοπεγχάγη αντεπιτίθεται!

Μεταφερόμαστε βορειοανατολικά για τη δεύτερη σημερινή μας επιλογή και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Δανίας. Στις 20:00, η Κοπεγχάγη υποδέχεται τη Σοντερίσκε, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 16η αγωνιστική της SuperLiga.

Πειστική η επιστροφή των γηπεδούχων μετά τη χειμερινή διακοπή, πέτυχαν δύο νίκες και ανέβηκαν στην 5η θέση με 26 πόντους. Στο -8 από την κορυφή, με ευκαιρία να ψαλιδίσουν τη διαφορά σήμερα. Σπουδαία ανατροπή στην έδρα της Άαλμποργκ, το 2-0 του ημιχρόνου έγινε 2-3 με γκολ των Μπάρτολετς, Στάγκε και Γιένσεν, την προηγούμενη Κυριακή η ομάδα του Θόρουπ φρόντισε να “καθαρίσει” από νωρίς το διπλό στην έδρα της Χόρσενς (0-2).

Η Σοντερίσκε βρίσκεται μία θέση και δύο πόντους κάτω από τη Κοπεγχάγη, με στόχο να δώσει το παρών στα playoffs. Στην επανεκκίνηση της λίγκας έβγαλε σπουδαίο διπλό στην έδρα της πρωταθλήτριας Μίντιλαντ (1-2), αλλά ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τη Βέιλε. Μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στο Κύπελλο με το 1-2 στην έδρα της “μικρούλας” Αμάγκερ.

Σε τροχιά αντεπίθεσης η Κοπεγχάγη μετά τη διακοπή, φαίνεται ότι πατάει καλά και είναι σαφέστατα το φαβορί απέναντι σε μία ασταθή Σοντερίσκε. Επιλογή μας ο άσος με -1 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.99. Σε περίπτωση νίκης της Κοπεγχάγης με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE