ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλεξανδρόπουλος στο Panathinaikos24.gr: «Στόχος μου οι τίτλοι και όχι να σπάω αήττητα»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και για τον στόχο του που είναι να διεκδικεί τίτλους.

Αλεξανδρόπουλος στο Panathinaikos24.gr: «Στόχος μου οι τίτλοι και όχι να σπάω αήττητα»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, για την μη τήρηση του fair play από τους ερυθρόλευκους αλλά και για το στόχο του Κυπέλλου.

Όλα στη συνέντευξη που ακολουθεί: 

Πόσο βοήθησε το γρήγορο γκολ τον Παναθηναϊκό;

«Φάνηκε από το πρώτο λεπτό ότι θέλαμε το παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυναμικά και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο στα πρώτα 10-15 λεπτά του αγώνα. Πετύχαμε ένα πανέμορφο γκολ, καθώς κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, κάναμε μια σέντρα από αριστερά και σκοράραμε. Στη συνέχεια ήταν λογικό να παίξουμε λίγο πιο αμυντικά. Κάπου υπήρχε ένα κενό διάστημα γύρω στο 30ο με το 40ο λεπτό. Ωστόσο στο ημίχρονο ηρεμήσαμε και μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα και έτσι κρατήσαμε το αποτέλεσμα».

Πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη; 

«Ήταν κάτι που θέλαμε πολύ. Είναι μια σημαντική νίκη, καθώς είναι μια νίκη σε ντέρμπι. Πάνω από όλα είναι και το βαθμολογικό κίνητρο. Καταφέραμε να ανεβούμε στη βαθμολογία, λόγω φυσικά των αποτελεσμάτων των ομάδων, που είναι πάνω μας και κάτω μας. Πήραμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Μας δίνει έξτρα κίνητρο και μας δείχνει ότι μπορούμε να πετύχουμε».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.943 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πόσο σημαντικό είναι που… σπάσατε το αήττητο του Ολυμπιακού; Πως νιώθεις γι΄ αυτό;

«Προσωπικός μου στόχος δεν είναι να… κόβω το αήττητο του Ολυμπιακού, αλλά θέλω να είμαι διεκδικητής του τίτλου. Εφόσον όμως έχουμε κάνει αυτό το κακό ξεκίνημα, πως δεν μας δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσουμε τον τίτλο, είναι σίγουρα σημαντικό που πήραμε αυτό το παιχνίδι. Στέκομαι πιο πολύ στο γεγονός ότι ήταν μία νίκη σε ένα ντέρμπι. Πιο πολύ είναι το βαθμολογικό κίνητρο».

Προς το τέλος του αγώνα είδαμε τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην τηρούν το Fair Play. Θα ήθελες να μου πεις κάτι γι΄ αυτό;

«Σίγουρα υπάρχει ο άγραφος νόμος του fair play, αλλά σε ένα βαθμό καταλαβαίνω τους παίκτες του Ολυμπιακού που κυνηγούσαν το αποτέλεσμα. Θέλω να πω όμως ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να το τηρούμε το fair play. Μία όχι ωραία κίνηση αλλά δεκτή».

Επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο. Πως το βλέπεις;

«Όπως έχω ξαναπει και δύο μήνες πριν που η ομάδα δεν ήτα καλά στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να δώσουμε το 120% για να το κερδίσουμε. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος που θέλουμε πολύ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...