ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίθανο θρίλερ στο Αλκαζάρ και νίκη για την ΑΕΚ σε ματς – ροντέο!

Η ΑΕΚ επιχείρησε και πάλι... να αυτοκτονήσει με όλους τους τρόπους, αλλά το θρίλερ της σεζόν, βάφτηκε κίτρινο με απόκρουση πέναλτι του Αθανασιάδη στο 94΄και το τελικό 2-4 στην αντεπίθεση, να αφήνει την ΑΕΛ... τέζα!

Απίθανο θρίλερ στο Αλκαζάρ και νίκη για την ΑΕΚ σε ματς - ροντέο!

Η ΑΕΚ επιχείρησε και πάλι… να αυτοκτονήσει με όλους τους τρόπους, αλλά το θρίλερ της σεζόν, βάφτηκε κίτρινο με απόκρουση πέναλτι του Αθανασιάδη στο 94΄και το τελικό 2-4 στην αντεπίθεση, να αφήνει την ΑΕΛ… τέζα!

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.