ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δεν θα μείνει στο Αγρίνιο η ομάδα μετά το ματς Κυπέλλου

Η αποστολή του Παναθηναϊκού, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει ξανά την Κυριακή για Αγρίνιο.

Παναθηναϊκός: Δεν θα μείνει στο Αγρίνιο η ομάδα μετά το ματς Κυπέλλου

Γεμάτη… μετακινήσεις είναι η τρέχουσα εβδομάδα για την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο για το Αγρίνιο, προκειμένου να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη στο γήπεδο του Αγρινίου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα οι πράσινοι θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής. Την Κυριακή θα αναχωρήσουν και πάλι για το Αγρίνιο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπότε όλα αυτά που αναφέρονται ότι οι πράσινοι πίεσαν για παίξουν στο Αγρίνιο το ματς με τον ΠΑΣ για να παραμείνουν εκεί ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.