Ο Παναθηναϊκός θα κάνει παρέμβαση κατά του ΠΑΣ Γιάννινα για την απόφαση του ορισμού του γηπέδου στο Αγρίνιο, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» κατά του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (ΕΠΟ) περί ακυρώσεως της με αρ. πρωτ. 2925/16.02.21 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ΄ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (γηπεδούχος ομάδα) και της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».

Πρόσθετη παρέμβαση της ανώνυμης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» και υπέρ του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (ΕΠΟ). ΏΡΑ: 14.30 1. Έφεση της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ κατά της υπ΄αριθμ. 408/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας – Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών ΕΠΟ. Πρόσθετη παρέμβαση της «ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964» κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ» και υπέρ 1)του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΠΟ) και 2) της από 408/06.02.21 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας-Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών (Ε.Ι.Μ) της ΕΠΟ».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS