ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπαγάνδα stop: Δε θα μας τρελάνετε εσείς

Η αγωνιστική άνοδος του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει άγχη με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να επικρατεί μια ένας πανικός και μια τρέλα που… οδηγεί στα βράχια.

Προπαγάνδα stop: Δε θα μας τρελάνετε εσείς

Η αγωνιστική άνοδος του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει άγχη με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να επικρατεί μια ένας πανικός και μια τρέλα που… οδηγεί στα βράχια.

Πως αλλιώς να ερμηνεύσεις τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

-Αναβολή στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Παρά το γεγονός ότι στον «βούρκο» των Ιωαννίνων δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο, κάποιοι προσπαθούσαν να μας τρελάνουν με ατάκες για… ξεκούραση ενόψει ντέρμπι και αστεία επιχειρηματολογία. Όπως αυτή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία μιλούσε για χατίρια της ΕΠΟ στα αφεντικά τους; Ποιος είναι αφεντικό κύριοι; Ο Γιάννης Αλαφούζος; Ξαφνικά, ο Παναθηναϊκός έγινε… μετρ του παρασκηνίου και «λύνει και δένει»; Οι ερωτήσεις είναι ρητορικές.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ξαφνικά, ο… χαμός! Θαρρείς και απαγορεύεται να χάσει η ομάδα του Πειραιά! Λες και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο. Ξαφνικά, προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο για διαιτητικά όργια, για δυο πέναλτι (ανύπαρκτα!). Μέχρι και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαππάς  έκανε πόστ περί… σωστής διαπαιδαγώγησης των παιδιών έκανε. Για γέλια και για κλάματα μαζί! Όλα αυτά για ένα ντέρμπι και για μια καθαρή νίκη του «τριφυλλιού» επί του αιωνίου αντιπάλου. Μόνοι τους στον Πειραιά σήκωσαν τους τόνους πριν από το παιχνίδι, μόνοι τους συνέχισαν να… τρώγονται δίχως ο Παναθηναϊκός να απαντάει ή να λέει το παραμικρό. Ζήτω η τρέλα δηλαδή…

-Πάμε στα φρέσκα: Η ΕΠΟ ενημερώνει ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό για αλλαγή της έδρας στο ματς Κυπέλλου. Οι Ηπειρώτες λένε ότι δεν ενημερώθηκαν ποτέ από την ομοσπονδία για εγγυήσεις περί διεξαγωγής του αγώνα και καταλληλότητας του γηπέδου. Η ΕΠΟ τονίζει το αντίθετο και οδηγούμαστε στο… σημερινό ταξίδι της πράσινης αποστολής για το Αγρίνιο. Όλα αυτά κι ενώ αύριο το πρωί θα εκδικαστεί η προσφυγή των Ηπειρωτών. Δηλαδή, η ομάδα θα είναι ήδη στην πόλη και υπάρχει ο κίνδυνος να μη διεξαχθεί το ματς και επιστρέψει άμεσα πίσω κάνοντας ένα… τουρ στη δυτική Ελλάδα (γι αυτό και η πρόσθεση παρέμβαση). Τι προσπαθούσαν  να μας πείσουν; Ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεθοδεύσει όλο αυτό και η ΕΠΟ του κάνει τις χάρες! Ποιες χάρες; Να ταξιδέψει οδικώς η αποστολή για το Αγρίνιο, να επιστρέψει μετά το ματς και να ταξιδέψει πάλι την Κυριακή στην ίδια πόλη για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό; Δε θα βόλευε, δηλαδή, το τριφύλλι να γίνει το παιχνίδι σε νορμάλ αγωνιστικό χώρο στα Γιάννενα; Μια πτήση 30 λεπτών είναι. Καταρρίπτεται, λοιπόν, κι αυτό με λογικά επιχειρήματα και όχι με φωνές.

Όλα τα παραπάνω μέσα σε λίγες μέρες. Με την ταυτόχρονη αγωνιστική άνοδο της ομάδας και το ντέρμπι «αιωνίων». Τυχαίο;  «Δε νομίζω», που έλεγε και η διαφήμιση.

Ας τελειώνουν τα παραμύθια. Δε θα μας τρελάνετε εσείς. Τίποτα δε μεθοδεύει ο Παναθηναϊκός. Παίζει στο γήπεδο και κοιτάζει το συμφέρον του. Απλώς, να είναι σίγουροι όλοι ότι οι εποχές «σφάξε με πασά μου να αγιάσω», πέρασαν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.