ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Mad Clip : Συνελήφθη ο ράπερ μετά από τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας (vid)

Συνελήφθη ο γνωστός ράπερ.

Mad Clip : Συνελήφθη ο ράπερ μετά από τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας (vid)

Στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου με χειροπέδες βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός ραπερ Mad Clip, κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος.

Ο 34χρονος μουσικός κατηγορείται για απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη κατά την διάρκεια της οποίας ο Mad Clip παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα, μέχρι που οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.928 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...