ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στον Απόλλωνα Λάρισας συνεχίζει ο Σέχου

Στην απόκτηση του Χρήστου Σέχου από τον Παναθηναϊκό, προχώρησε ο Απόλλωνας Λάρισας όπως ανακοίνωσε και επίσημα.

Παναθηναϊκός: Στον Απόλλωνα Λάρισας συνεχίζει ο Σέχου

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν βρισκόταν στα αγωνιστικά πλάνα του Λάζλο Μπόλονι, με τους «πράσινους» να τον τοποθετούν στην transfer list και έψαχναν τρόπο να λύσουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε και η υπόθεση της μετακίνησης του στον Απόλλωνα Λάρισα είχε αίσιο φινάλε, με το σύλλογο που αγωνίζεται στη Super League 2 να προχωρεί και στις επίσημες ανακοινώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού του Παναθηναϊκού, Χρήστου Σέχου. Ο Σέχου είναι γεννημένος στις 1 Μαρτίου 2000 στην Ερέτρεια Εύβοιας και έχει ύψος 1.90.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, όμως μπορεί να παίξει και πλάγια μπροστά. Ξεκίνησε από την Αθλητική Ακαδημία Ερέτριας ενώ από το 2016 βρέθηκε στον Παναθηναϊκό.

Εκεί πέρασε όλες τις βαθμίδες των Under για να γίνει επαγγελματίας την περίοδο 2018-19 όταν προπονητής στον ΠΑΟ ήταν ο Γιώργος Δώνης. Το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε με οψιόν αγοράς 2.500.000 ευρώ, δανεικός στην ιταλική Μπολόνια. Θεωρείται δικαίως ένας κατεξοχήν ταλαντούχος γκολτζής, ενώ “δούλεψε” αρκετά στην Αθηναϊκή ομάδα με τον κ. Φραντζέσκο, τωρινό τεχνικό του Απόλλωνα.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων τον υποδέχτηκαν και τον παρουσίασαν ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και ο προπονητής κ. Κώστας Φραντζέσκος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.