ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλλαγή βοηθού στο Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

Σε αλλαγές στους ορισμούς των βοηθών σε δύο αναμετρήσεις προχώρησε η ΚΕΔ. Ποιος θα είναι στο Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός.

Αλλαγή βοηθού στο Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

Σε δυο αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Super League, θα υπάρξουν αλλαγές στους βοηθούς, όπως ενημέρωσε η ΚΕΔ.

Συγκεκριμένα, Ο Ιορδάνης Δημητριάδης, που είχε αρχικά οριστεί στην Τούμπα για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, θα πάρει τη θέση του Θανάση Κολοσιώνη στο ματς του Αγρινίου του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό και ο δεύτερος θα δώσει το παρών στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...