ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τσιτσιπάς: Δεν βρήκε τη λύση απέναντι στον φορμαρισμένο Μεντβέντεφ

Ο Έλληνας άσσος υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του και «αποχαιρέτησε» στους «4» το Αυστραλιανό Open με ήττα 3-0 σετ (6-4, 6-2, 7-5).

Τσιτσιπάς: Δεν βρήκε τη λύση απέναντι στον φορμαρισμένο Μεντβέντεφ

Το ήθελε όσο τίποτα άλλο. Γνώριζε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, μέχρι την… επόμενη, αλλά τελικά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί επιτυχώς στις συνθήκες του αγώνα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.6) ηττήθηκε με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 7-5) από τον φορμαρισμένο Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο.4) και ολοκλήρωσε τη φετινή του πορεία στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open.

Ο Ρώσος κυριάρχησε πλήρως στα μεγάλα ράλι του αγώνα, ενώ παράλληλα σε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας στο πρώτο του σερβίς, με εξαίρεση τα μέσα του τρίτου σετ. Στον τελικό της Κυριακής (21/2) θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.