ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Λιγνάδης : Στο σπίτι τίνος πρώην υπουργού βρίσκεται ο γνωστός σκηνοθέτης;

Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο σπίτι πρώην υπουργού, με γνώσεις του χώρου του Πολιτισμού, που δεν έχει σχέση με τη δεξιά παράταξη

Λιγνάδης : Στο σπίτι τίνος πρώην υπουργού βρίσκεται ο γνωστός σκηνοθέτης;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στο σπίτι πρώην υπουργού, που έχει σχέση και με το χώρο του πολιτισμού. Ο πρώην υπουργός, λένε οι πληροφορίες, δεν σχετίζεται με το χώρο της δεξιάς και δεν έχει καμιά σχέση με την σημερινή κυβέρνηση.

Το σπίτι φέρεται να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και ο Λιγνάδης πήγε εκεί προκειμένου να συμβουλευτεί νομικούς καθώς οργίαζαν οι φήμες περί ραγδαίων εξελίξεων.

Ανθρωποι από το χώρο του θεάτρου έλεγαν ότι είναι σίγουροι για την παρουσία του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου στο συγκεκριμένο σπίτι. Ακόμη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, δεν κρύβεται και περιμένει τις εξελίξεις, δηλαδή αν υπάρξει σε βάρος του ένταλμα σύλληψης θα το αντιμετωπίσει.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 58.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον λόγο αυτό παίρνει συμβουλές από δικηγόρους για να κινηθεί ανάλογα, σε περίπτωση που οι καταγγελίες που έχουν γίνει αφορούν τον ίδιο και δεν έχουν παραγραφεί.

Υπενθυμίζεται ότι φαίνεται να υπάρχουν τουλάχιστον δύο καταγγελίες για βιασμό ή σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη, ενώ υπάρχει και κατάθεση γυναίκας που επιβεβαιώνει κάποια γεγονότα και φέρεται να ξέρει και άλλες δύο περιπτώσεις που δεν έχουν παραγραφεί.

Πηγή: in.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...