ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο για το ντέρμπι

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague για όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνος του ντέρμπι με το Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο για το ντέρμπι

Με βάση όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με πρόστιμο ύψους 5.250 ευρώ για όσα αναγράφηκαν σε αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στο κομμάτι που αφορά τον Παναθηναϊκό αναφέρει τα εξής: 

«ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 14/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων διακοσίων πενήντα (5.250,00) ευρώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.