ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος σε Κλάτενμπεργκ: «Θέλω ξένους διαιτητές στα πλέι οφ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και η συζήτηση είχε ως κύριο θέμα τις διαιτησίες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αλαφούζος σε Κλάτενμπεργκ: «Θέλω ξένους διαιτητές στα πλέι οφ»

Με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μάρκ Κλάτενμπεργκ συναντήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος και το κύριο θέμα στη συνομιλία που είχαν ήταν οι ορισμοί των διαιτητών για το υπόλοιπο της κανονικής σεζόν, αλλά και για το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Livesport», ο Αλαφούζος τόνισε στον Άγγλο αρχιδιαιτητή, πως το καλύτερο θα ήταν να διευθύνουν τα παιχνίδια ξένοι διαιτητές, ειδικά των πλέι οφ, καθώς όπως έχει προκύψει από τη βαθμολογία, οι ομάδες είναι αρκετά κοντά και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα κριθούν στο νήμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.