ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Καθαρή» η Μαγνητική του Σένκεφελντ – Δεν παίζει με Παναιτωλικό

Θεραπεία θα ακολουθήσει ο Μπαρτ Σένκεφελντ καθώς όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υπεβλήθη δεν έδειξαν παθολογικά ευρήματα.

Παναθηναϊκός: «Καθαρή» η Μαγνητική του Σένκεφελντ - Δεν παίζει με Παναιτωλικό

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έμεινε εκτός προπόνησης την Παρασκευή (19/02) με ενοχλήσεις στον αστράγαλο από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ για το κύπελλο και μετά από μαγνητική εξέταση που έκανε, η «πράσινη» ΠΑΕ ενημέρωσε, πως δεν δείχνει παθολογικά ευρήματα, παρά την ευαισθησία που υπάρχει στην ποδοκνημική.

Έτσι, θα ακολουθήσει θεραπεία και όλα δείχνουν πως δεν θα βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Λάζλο Μπόλονι για το ματς της Δευτέρας (22/02) στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.