ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Μπόλονι για να καλύψει τα σημαντικά κενά στο Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τα προβλήματα δε λείπουν.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Μπόλονι για να καλύψει τα σημαντικά κενά στο Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τα προβλήματα δε λείπουν.

Μετά και το νέο στραβοπάτημα της ΑΕΚ (2-2) με τον Αστέρα Τρίπολης, η υποχρέωση για νίκη επί του Παναιτωλικού είναι ακόμη μεγαλύτερη. Οι πράσινοι, παίρνοντας αυτό που θέλουν στο Αγρίνιο τη Δευτέρα, θα φτάσουν την Ένωση στη βαθμολογία, μια αγωνιστική πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Καταλαβαίνει κανείς ότι η θέληση για διπλό είναι τεράστια. Τα προβλήματα, βέβαια, είναι αρκετά. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα απουσιάσει λόγω κάκωσης, ενώ απών θα είναι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα πηγαίνει με τη… μισή άμυνα στο Αγρίνιο, ενώ απουσίες θα υπάρξουν και στη μεσαία γραμμή. Ο Αλεξανδρόπουλος είναι τιμωρημένος, ενώ ο Σανκαρέ θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού (κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ). Φυσικά, εκτός είναι και ο Κουρμπέλης, τον οποίο θα περιμένουμε να είναι έτοιμος στα πλέι οφ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λάζλο Μπόλονι προβληματίζεται, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Η ομάδα του σχεδόν σε κάθε παιχνίδι έχει προβλήματα. Ο Ρουμάνος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ως στόπερ δίπλα στον Βέλεθ τον Νιάς. Στη μεσαία γραμμή η παρουσία του Μαουρίσιο είναι δεδομένη και, εκτός απροόπτου, του Βιγιαφάνιες. Παραμένει ερωτηματικό το οποίος θα είναι ο τρίτος χαφ. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Χατζηθεοδωρίδη σε αυτή τη θέση, κάτι που είχε γίνει και στον Βόλο. Εκτός αν ο Μπόλονι επιλέξει κάποιον εκ των Σερπέζη, Αθανασακόπουλου ή ακόμα και Αγιούμπ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.