ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Να αρπάξει την ευκαιρία!

Η ΑΕΚ γκέλαρε με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Άρης αγωνίζεται με τον ΟΣΦΠ και ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευκαιρία για βαθμολογική αναρρίχηση αυτή την αγωνιστική.

Παναθηναϊκός: Να αρπάξει την ευκαιρία!

Η ΑΕΚ γκέλαρε με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Άρης αγωνίζεται με τον ΟΣΦΠ και ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευκαιρία για βαθμολογική αναρρίχηση αυτή την αγωνιστική.

Το τι θα γίνει απόψε στο Φάληρο θα το δούμε. Επίσης, σε ό, τι αφορά τον άλλο διεκδικητή του ευρωπαϊκού εισιτηρίου τον ΠΑΟΚ, υποδέχεται τη Λαμία, έχοντας, θεωρητικά το πιο εύκολο πρόγραμμα.

Ο Παναθηναϊκός έχει μια μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στη βαθμολογία και- εκτός των άλλων- να φτάσει την ΑΕΚ. Αρκεί να κάνει αυτό που πρέπει και κόντρα στα προβλήματα να νικήσει τη Δευτέρα τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Το τρίποντο είναι υποχρεωτικό για το τριφύλλι που ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ίδιο γήπεδο, για τον Κύπελλο Ελλάδας. Οι πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν αήττητοι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτή την προσπάθεια, θα είναι απόντες οι Πούγγουρας και Σένκεφελντ από την άμυνα, αλλά και οι Σανκαρέ, Αλεξανδρόπουλος από τους χαφ. Αυτό σημαίνει ότι ο Λάζλο Μπόλονι θα προσπαθήσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αλλά με πειραματισμούς, αφού… δε βγαίνει διαφορετικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.