ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Podcasts

Podcast: Ο ΠΑΟ έχει τη δική του ιστορία!

Η ιστορία του Παναθηναϊκού αποκαλύπτεται στο Podcast του panathinaikos24.gr με μια νέα σειρά επεισοδίων από συντάκτες των βιβλίων της Εκδοτικής Belle Époque.

Podcast: Ο ΠΑΟ έχει τη δική του ιστορία! | panathinaikos24.gr

Η ιστορία του Παναθηναϊκού αποκαλύπτεται στο Podcast του panathinaikos24.gr.

Panathinaikos24 podcast – Η γκρίνια φέρνει γκίνια: «Να δούμε τα νέα αποκτήματα και όταν θα… καίει η μπάλα» (aud)
Panathinaikos24 podcast – Η γκρίνια φέρνει γκίνια: «Να δούμε τα νέα αποκτήματα και όταν θα… καίει η μπάλα» (aud) 621 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μικρόφωνο θα βρίσκονται οι συντάκτες των βιβλίων της Εκδοτικής Belle Époque. Άγνωστες ιστορίες, μυθικές φυσιογνωμίες του παρελθόντος, στιγμές που δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανένα φίλο του Τριφυλλιού, θα ξετυλίγονται στην εκπομπή «Ο ΠΑΟ έχει τη δική του ιστορία».

Στόχος είναι να μυηθούν οι ακροατές στην Παναθηναϊκή Ιδέα, να ταξιδέψουμε μαζί τους σε μακρινές εποχές, να γνωρίσουμε πώς και από ποιους γιγαντώθηκε ο Σύλλογος Μεγάλος και να θυμηθούμε εκατοντάδες λόγους που μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε το Τριφύλλι.

Φυσικά, η καταγραφή της ιστορίας οφείλει να είναι διδακτική και συνάμα, να αποτελεί φάρο για το μέλλον. Μέσα από την ιστορία, εξελισσόμαστε και εφευρίσκουμε λύσεις για τις δυσκολίες του παρόντος.

Αυτός είναι ο απώτερος στόχος των βιβλίων της «Παναθηναϊκής Εγκυκλοπαίδειας» και πλέον και του podcast «Ο ΠΑΟ έχει τη δική του ιστορία».

Τη Δευτέρα το πρώτο επεισόδιο με τον Ανδρέα Οικονόμου.

Ακολουθήστε μας στο spotify

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close