ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος από καρδιάς: «Είμαστε μαθημένοι μαχητές, δεν αγοράσαμε το κτίσιμο πρωταθλητή»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι αυτός και οι παίκτες του είναι μαθημένοι μαχητές.

Ανδρεόπουλος από καρδιάς: «Είμαστε μαθημένοι μαχητές, δεν αγοράσαμε το κτίσιμο πρωταθλητή»

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Η ομάδα μου πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι είναι πολύ πιεσμένη γιατί δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι το πραγματικό μας πρόσωπο. Αποφασίσαμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός που έχουμε χτίσει και δεν έχουμε αγοράσει. Αυτή η ομάδα χτίστηκε βήμα βήμα Για μία μικρή περίοδο που δεν είχαμε αυτά που θέλουμε. Αυτή η ομάδα είναι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος. Την έχουμε χτίσει. Ούτε μας χαρίστηκε, ούτε αγοράσαμε τίποτα. Θέλουμε και στη συνέχεια να είμαστε διεκδικητές του τίτλου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...