ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη» (vid)

Μία ανήθικη πρόταση που της είχε γίνει αποκάλυψε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα.

Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη» (vid)

Ολοένα και περισσότερες είναι οι αποκαλύψεις, οι οποίες έρχονται στο φως και έχουν να κάνουν με σεξουαλικές παρενοχλήσεις αλλά και βιασμούς στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την Κυριακή (21/2) αποκάλυψε την δική της τραυματική εμπειρία.

Η ίδια μίλησε για ανήθικη πρόταση που είχε δεχτεί από τηλεοπτικό σκηνοθέτη, ενώ δήλωσε έτοιμη να καταθέσει στον εισαγγελέα αν αυτός την καλέσει.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι κι αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και παρακαλώ αν ο εισαγγελέας το ακούσει να με καλέσει να καταθέσω. Αυτός ήθελε εμένα και της είπε, “αν την καταφέρεις θα σε κρατήσω στη δουλειά”. Για να την ξυπνήσω της είπα, ‘είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος να κρατά στο χέρι του τη δουλειά σου;» ανέφερε αρχικά η ίδια.

Στην συνέχεια των λεγομένων της πρόσθεσε τα εξής ακόλουθα: «Πόσο αναστατώθηκα εγώ όταν γυρνώντας από γύρισμα και πηγαίνοντας σε παράσταση του παιδιού μου στο σχολείο κρατώντας το τηλέφωνο και να έχω τον Γιάννη από δίπλα να αναρωτιέται τι μου λέει. Εγώ τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή; Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση, ‘μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα’»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.