ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη 03/03 η ρεβάνς με ΠΑΣ για το κύπελλο

Την Τετάρτη (03/03) και με ώρα έναρξης στις 20:00, θα διεξαχθεί η ρεβάνς του προημιτελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη 03/03 η ρεβάνς με ΠΑΣ για το κύπελλο

Η ΕΠΟ προχώρησε στην ανακοίνωση της ημερομηνίας όπου και θα διεξαχθεί η ρεβάνς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα ο επαναληπτικός αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (03/03) και με ώρα έναρξης στις 20:00.

Θυμίζουμε πως, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ελαφρύ προβάδισμα λόγω της νίκης του με 2-1 στο πρώτο ματς που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγρινίνου, με τους «πράσινους» να πρέπει να ανατρέψουν το σκορ για να πάρουν τη μεγάλη πρόκριση όπου και θα τους φέρει στα ημιτελικά και ένα βήμα πριν το στόχο που έχουν θέσει, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.