ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Περιορισμένες οι λύσεις, αλλά πρέπει να πάρει το ματς ο Παναθηναϊκός»

Στην… κακοδαιμονία του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό στάθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας σημειώνοντας ότι η νίκη σήμερα στο Αγρίνιο είναι μονόδρομος.

Δεσύλλας: «Περιορισμένες οι λύσεις, αλλά πρέπει να πάρει το ματς ο Παναθηναϊκός»

Ως… must win χαρακτήρισε ο Διονύσης Δεσύλλας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, ενώ στάθηκε και στην… γκαντεμιά που τον «δέρνει» εσχάτως.

«Τον τελευταίο 1,5 μήνα πάντα προκύπτουν θέματα για τον Παναθηναϊκό, είτε πριν, είτε στην διάρκεια των ματς. Μα αποβολές, μα τραυματισμοί… Και σήμερα είναι δύσκολα τα πράγματα, έχει περιορισμένες λύσεις αλλά είναι ένα ματς που πρέπει να το πάρει, δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όπως στο Κύπελλο! Έχει θέματα, κυρίως στην αμυντική γραμμή και τα χαφ. Με νίκη φτάνει και τον Άρη και την ΑΕΚ

», σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέλυσε τα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι για την 11άδα του «τριφυλλιού», απέναντι στον Παναιτωλικό, τον οποίο χαρακτήρισε «περίεργη» ομάδα βάσει εικόνας.

Τέλος, ο Δεσύλλας ανέφερε ότι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην Λεωφόρο είναι αρκετά καλή, απονέμοντας τα εύσημα σε όσους δούλεψαν επ’ αυτού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...