Ο Μάριο Χεζόνια από το απόγευμα της Δευτέρας ανήκει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού αρχικά ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο υπάρχει και η προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, κάτι που είναι πολύ πρώιμο να συζητάμε.

Η ανακοίνωση της μετακίνησής του στο «τριφύλλι» έχει ήδη κάνει γκελ στον κόσμο της ομάδας, με τους ανθρώπους της «πράσινης» ΚΑΕ, να θέλουν να εκμεταλλευτούν το timing και εμπορικά.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Από την συμφωνία αυτή, οι «πράσινοι» προσδοκούν και αρκετά έσοδα, καθώς η παρουσία του Χεζόνια, θα μπορέσει να τους οδηγήσει και σε τεράστια εμπορική επιτυχία.

Φανέλες, διάφορα είδη ρουχισμού αλλά και πολλά αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν με τη μορφή του 26χρονου Κροάτη σούπερ σταρ, όπως καταλαβαίνει κανείς αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, γεγονός που θα φέρει και αρκετά χρήματα στα «πράσινα» ταμεία.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS