ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ο Χεζόνια φέρνει εξτρά έσοδα

Ο Παναθηναϊκός προσθέτει στο ρόστερ του τον Μάριο Χεζόνια, με τους «πράσινους» να ελπίζουν και σε επιπλέον έσοδα.

Παναθηναϊκός: Ο Χεζόνια φέρνει εξτρά έσοδα

Ο Μάριο Χεζόνια από το απόγευμα της Δευτέρας ανήκει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού αρχικά ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο υπάρχει και η προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, κάτι που είναι πολύ πρώιμο να συζητάμε.

Η ανακοίνωση της μετακίνησής του στο «τριφύλλι» έχει ήδη κάνει γκελ στον κόσμο της ομάδας, με τους ανθρώπους της «πράσινης» ΚΑΕ, να θέλουν να εκμεταλλευτούν το timing και εμπορικά.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Από την συμφωνία αυτή, οι «πράσινοι» προσδοκούν και αρκετά έσοδα, καθώς η παρουσία του Χεζόνια, θα μπορέσει να τους οδηγήσει και σε τεράστια εμπορική επιτυχία.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.792 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φανέλες, διάφορα είδη ρουχισμού αλλά και πολλά αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν με τη μορφή του 26χρονου Κροάτη σούπερ σταρ, όπως καταλαβαίνει κανείς αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, γεγονός που θα φέρει και αρκετά χρήματα στα «πράσινα» ταμεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.