ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η κλοπή (;) του… αιώνα: Το καλάθι που πανηγύρισε σαν τρελή όλη η Ελλάδα δεν μέτρησε ποτέ (Vid)

Το ματς που οι διαιτητές στέρησαν απ' την Ελλάδα έναν πραγματικό θρίαμβο

Η κλοπή (;) του… αιώνα: Το καλάθι που πανηγύρισε σαν τρελή όλη η Ελλάδα δεν μέτρησε ποτέ (Vid)

Το ημερολόγιο έδειχνε καλοκαίρι του 1990 και η Επίσημη Αγαπημένη ετοιμαζόταν για το 2ο συνεχόμενο Μουντομπάσκετ της- αυτή τη φορά όχι σαν φτωχός μπασκετικός συγγενής, όπως το 1986, αλλά σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1987 και δευτεραθλήτρια του 1989. Η αισιοδοξία πάλευε με άυλα νύχια και φθαρμένα δόντια να μην χαρακτηριστεί «ασυγκράτητη», μιας και το σύνολό μας ήταν εκπληκτικό. Κάπου εκεί, όμως…

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.