ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανατροπή: Τα 3 μέτρα της κυβέρνησης μετά το χθεσινό κραχ των 2.147 κρουσμάτων

Η αντίδραση της κυβέρνησης στον τρομακτικό αριθμό κρουσμάτων που ανακοινώθηκε την Τρίτη

Ανατροπή: Τα 3 μέτρα της κυβέρνησης μετά το χθεσινό κραχ των 2.147 κρουσμάτων

2.147 κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν χθες από τον ΕΟΔΥ την ώρα που 357 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι και 22 συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους.

Το νούμερο αυτό προκαλεί τεράστια ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα, παρά το γεγονός πως δεν ήταν έκπληξη, καθώς ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα οι λοιμωξιολόγοι έκαναν λόγο για δραματική αύξηση του αριθμού κρουσμάτων. Τα επιδημιολογικά μοντέλα άλλωστε έδειχναν ξεκάθαρα την τεράστια δυναμική της εξάπλωσης του ιού, ειδικά στην πρωτεύουσα, την οποία το lockdown δεν κατάφερε να αναχαιτίσει.

Αναλυτικά εδώ

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.611 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.