ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Survivor: Έσκασε η «βόμβα» – Τέλος από το παιχνίδι η Ανθή Σαλαγκούδη (vid)

Απίστευτη τροπή στο συμβούλιο - Αποχώρησε μετά από πέντε υποψηφιότητες.

Survivor: Έσκασε η «βόμβα» - Τέλος από το παιχνίδι η Ανθή Σαλαγκούδη (vid)

Έσκασε η «βόμβα» στο Survivor, με την Ανθή Σαλαγκούδη να ανακοινώνεται, ότι αποχωρεί από το παιχνίδι, σε μια εξέλιξη που ελάχιστοι περίμεναν για διάφορους λόγους, όταν έβγαινε υποψήφια.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε καταφέρει να επιβιώσει σε τέσσερις αντίστοιχες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να «πυροδοτηθούν» αντιδράσεις εντός της ομάδας της, αφού ο Τριαντάφυλλος είχε φτάσει στο σημείο να κάνει νύξη για βοήθεια του πατέρα της στην ψηφοφορία.

Πηγή: athensmagazine

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ