ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προς παραμονή ο Μολό με εντολή Μπόλονι

Την επιθυμία του να παραμείνει ο Γιοάν Μολό στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, έχει εκφράσει στους ανθρώπους της ομάδας, ο Λάζλο Μπόλονι.

Παναθηναϊκός: Προς παραμονή ο Μολό με εντολή Μπόλονι

Απόλυτα ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του Γιοάν Μολό, έχει μείνει ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός από τη στιγμή που ήρθε στο «τριφύλλι», αποφάσισε να μεταθέσει τον Γάλλο ποδοσφαιριστή από εξτρέμ στη θέση του δεξιού μπακ και ο Μολό τον έχει βγάλει ως τώρα ασπροπρόσωπο.

Έτσι, όπως αναφέρει η Livesport, επιθυμία του Μπόλονι είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο παίκτης με νέο συμβόλαιο και τη νέα σεζόν και έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της ομάδας, πως θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως, η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Γιοάν Μολό εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι δεδομένο πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν συζητήσεις για την παραμονή του στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.