ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Επίσημο το «restart» στην Α1 γυναικών

Την επόμενη Κυριακή (07/03) θα γίνει το «restart» στο πρωτάθλημα της Α1 για τις γυναίκες, μετά από σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ.

Παναθηναϊκός: Επίσημο το «restart» στην Α1 γυναικών

Επίσημο χαρακτήρα παίρνει η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στο μπάσκετ, καθώς υπήρξε ενημέρωση από την ΕΟΚ.

Συγκεκριμένα οι ομάδες θα πατήσουν παρκέ την ερχόμενη Κυριακή (07/03), με το επίσημο πρόγραμμα να γνωστοποιείται τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει πως μετά και τη σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για επανεκκίνηση αθλητικών δραστηριοτήτων, το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών θα επανεκκινήσει από τις 7 Μαρτίου. Το ακριβές πρόγραμμα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.