ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίβα: «Άτυχος ο Παναθηναϊκός με τον κορωνοϊό, πρέπει να παίξουμε με ενέργεια»

Στις ατυχίες που είχε ο Παναθηναϊκός μέσα στη σεζόν, αλλά και στον τρόπο που πρέπει να τον αντιμετωπίσει η Άλμπα Βερολίνου, στάθηκε ο Πέιτον Σίβα.

Σίβα: «Άτυχος ο Παναθηναϊκός με τον κορωνοϊό, πρέπει να παίξουμε με ενέργεια»

Ο Αμερικανός γκαρντ της Άλμπα μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στον τρόπο που πρέπει να τον αντιμετωπίσει η ομάδα του, τους «πράσινους».

Ο Σίβα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός με τον κορωνοϊό και τα κρούσματα που εμφάνισε, ενώ σχολίασε και την παρουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος βέβαια δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του «τριφυλλιού» για το ματς κόντρα στους Γερμανούς.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Έχουν μέγεθος ως ομάδα και έναν τρομερό σκόρερ, όπως είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Δυστυχώς είχαν προβλήματα με την Covid-19. Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και με βάση την αγωνιστική μας ταυτότητα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.