ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπέντιλ: «Θα μας πάρει καιρό να επανέλθουμε – Πάμε να παίξουμε με αρκετή ένταση»

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα με τον κορωνοϊό και τον τρόπο που τα ξεπέρασε αναφέρθηκε ο Μπεν Μπέντιλ.

Μπέντιλ: «Θα μας πάρει καιρό να επανέλθουμε - Πάμε να παίξουμε με αρκετή ένταση»

Παραμονές του αγώνα με την Άλμπα στο Βερολίνο (26/2, 21:00), ο Μπεν Μπέντιλ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα λόγω της Covid, αλλά τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει με ένταση, προκειμένου να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκανέζος σέντερ κατά την αναχώρηση της ομάδας:

«Eίμαστε καλύτερα. Ήταν ωραία που είδα τα παιδιά στα αποδυτήρια, λείψαμε ο ένας στον άλλο. Πλέον βγήκαμε ξανά στο παρκέ, δουλεύουμε και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Άλμπα».

Για το χτύπημα που δέχτηκε η ομάδα σε ένα θετικό για αυτήν χρονικό σημείο: «Προφανώς είναι κάτι άσχημο, αλλά από την άλλη γνωρίζαμε ότι τέτοια ενδεχόμενα ήταν υπαρκτά φέτος εξαιτίας του κορωνοϊού. Το αντιμετωπίσαμε, κάποιοι το πέρασαν, προφανώς θα μας πάρει καιρό να επιστρέψουμε σε καλή κατάσταση, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε σε αυτό που κάναμε». 

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.044 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις ειδικές συνθήκες του αγώνα με την Άλμπα: «Νομίζω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Οι προπονητές μας προετοιμάζουν την τακτική, περιμένω ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού και έντασης. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε στην ένταση του αγώνα και να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη». 

Για το ότι ο Παναθηναϊκός βάσισε τη νίκη του πρώτου γύρου στον έλεγχο του ρυθμού: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, αφού παίζουμε στην έδρα τους. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας, να περιορίσουμε τα πράγματα που τους αρέσει να κάνουν και να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη». 

Για την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια: «Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική μεταγραφή, άλλο ένα κομμάτι που θα προσθέσουμε στην ομάδα. Νομίζω ότι θα είναι παράγοντας κλειδί για μας. Όλοι ανυπομονούμε να έρθει εδώ και να μας βοηθήσει να πετύχουμε ότι θέλουμε να πετύχουμε». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.