ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλό ταξίδι στον Τάκη Κανελλόπουλο

O Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του Τάκη Κανελλόπουλου.

Καλό ταξίδι στον Τάκη Κανελλόπουλο

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του άλλοτε προπονητή της ομάδας πόλο του «τριφυλλιού» Τάκη Κανελλόπουλο. Αποτέλεσε για πολλά χρόνια προπονητής σε Βουλιαγμένη, Παναθηναϊκό, Εθνικό Αθηνών, ΚΟΠΙ, Ναυτικό Ομίλου Χίου, ΝΟ Χαλκίδας, ΕΝΟΑ, Ναυτικό Όμιλο Σύρου, Μεδεώνα και άλλων ομάδων και πάντα ήταν ενεργό μέλος των Συνδέσμων Προπονητών Υδατοσφαίρισης και Κολύμβησης.

Αποτέλεσε πρότυπο για τους νεότερους προπονητές και όλοι του οι αθλητές μιλούν με αγάπη για τον εξαίσιο χαρακτήρα του, το ήθος του και το πάθος για το πόλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.