ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Ένα κρούσμα, ανεπηρέαστη η υπόλοιπη ομάδα

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού είχε το πρώτο κρούσμα Covid σε αθλητή , χωρίς ωστόσο να έχει προσβληθεί από τον ιό κάποιο άλλο στέλεχος της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Ένα κρούσμα, ανεπηρέαστη η υπόλοιπη ομάδα
Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού είχε το πρώτο κρούσμα Covid σε αθλητή, χωρίς ωστόσο να έχει προσβληθεί από τον ιό κάποιο άλλο στέλεχος της ομάδας.
Ένας αθλητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού» βρέθηκε θετικός στον Covid και όλη η ομάδα αμέσως υποβλήθηκε σε μοριακά τσετ.

Τα αποτελέσματα όλα ήταν αρνητικά ενώ τα καθιερωμένα τους τεστ έκαναν και τα «φίνα κορίτσια» καθώς και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...