ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Η σέντρα της αναμέτρησης και το κανάλι μετάδοσης

Αθηναϊκό ντέρμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο μεγάλο ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η σέντρα της αναμέτρησης και το κανάλι μετάδοσης

Οι «πράσινοι» προέρχονται από διαδοχικές ήττες σε κύπελλο και πρωτάθλημα και απόψε αναζητούν τη νίκη που θα τους επαναφέρει στην κανονικότητα των επιτυχημένων αποτελεσμάτων που έχτισε το συγκρότημα του Λάζλο Μπόλονι από τις αρχές του 2021 και παράλληλα θα τους διατηρήσει σε θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από την πλευρά της η φιλοξενούμενη Ένωση, αναζητεί την πρώτη νίκη σε ντέρμπι απέναντι στους «μεγάλους» του φετινού πρωταθλήματος και θέλει να προσπεράσει τους ΠΑΟΚ και Άρη στον βαθμολογικό πίνακα.

Η σέντρα του ντέρμπι είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 και το κανάλι μετάδοσης είναι το Novasports1.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.