ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Πογιάτος και η τηλεκπαίδευση στην Ιαπωνία!

Νέα καινοτομία θέλει να περάσει στο ποδόσφαιρο ο Ντάνι Πογιάτος που θα προπονεί τη νέα του ομάδα στην Ιαπωνία μέσω Skype.

Στον Παναθηναϊκό πέρασε και δεν ακούμπησε, αφήνοντας την ομάδα με πολλές ανοικτές πληγές που πληρώνει ακόμα, ωστόσο ο Ντάνι Πογιάτος συνεχίζει την προπονητική και βρήκε νέα ομάδα στην Ιαπωνία.

Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)
Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic) 10.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Καταλανός τεχνικός συμφώνησε με την Τακουσίμα της Ιαπωνίας, όμως δεν θα καθίσει στον πάγκο της νέας του ομάδας, αλλά θα δίνει εντολές μέσω τηλεκπαίδευσης, λόγω του κορωνοϊού.

Στην Ιαπωνία έχουν επιβληθεί αυστηροί κανόνες με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν επιτρέπονται τα ταξίδια, με τον Πογιάτος να μην μπορεί να βρεθεί δίπλα στη νέα του ομάδα. Έτσι αποφασίστηκε η τηλεργασία, με τον Ισπανό τεχνικό να πραγματοποιεί ήδη αρκετές επαφές μέσω skype.

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει ο Ντάνι Πογιάτος πραγματοποίησε και δηλώσεις και ανέφερε τα εξής:

«Αν όλα πάνε καλά, θα ταξιδέψουμε στην Ιαπωνία στα μέσα Μαρτίου. Πρέπει πρώτα να πάρουμε την βίζα, μετά να συμπληρώσουμε την υποχρεωτική καραντίνα. Είναι μία αρκετά πολύπλοκη κατάσταση αλλά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε.

Όλο αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το επιτελείο που είναι στην ομάδα. Από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι είμαστε σε επαφή. Κάνουμε συσκέψεις μέσω βίντεο, μας στέλνουν πλάνα από προπονήσεις και φιλικά. Δεν είναι εύκολο. Η γλώσσα δεν είναι εμπόδιο».

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)
«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids) 10.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close