ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Πογιάτος και η τηλεκπαίδευση στην Ιαπωνία!

Νέα καινοτομία θέλει να περάσει στο ποδόσφαιρο ο Ντάνι Πογιάτος που θα προπονεί τη νέα του ομάδα στην Ιαπωνία μέσω Skype.

Ο Πογιάτος και η τηλεκπαίδευση στην Ιαπωνία!

Στον Παναθηναϊκό πέρασε και δεν ακούμπησε, αφήνοντας την ομάδα με πολλές ανοικτές πληγές που πληρώνει ακόμα, ωστόσο ο Ντάνι Πογιάτος συνεχίζει την προπονητική και βρήκε νέα ομάδα στην Ιαπωνία.

Ο Καταλανός τεχνικός συμφώνησε με την Τακουσίμα της Ιαπωνίας, όμως δεν θα καθίσει στον πάγκο της νέας του ομάδας, αλλά θα δίνει εντολές μέσω τηλεκπαίδευσης, λόγω του κορωνοϊού.

Στην Ιαπωνία έχουν επιβληθεί αυστηροί κανόνες με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν επιτρέπονται τα ταξίδια, με τον Πογιάτος να μην μπορεί να βρεθεί δίπλα στη νέα του ομάδα. Έτσι αποφασίστηκε η τηλεργασία, με τον Ισπανό τεχνικό να πραγματοποιεί ήδη αρκετές επαφές μέσω skype.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει ο Ντάνι Πογιάτος πραγματοποίησε και δηλώσεις και ανέφερε τα εξής:

«Αν όλα πάνε καλά, θα ταξιδέψουμε στην Ιαπωνία στα μέσα Μαρτίου. Πρέπει πρώτα να πάρουμε την βίζα, μετά να συμπληρώσουμε την υποχρεωτική καραντίνα. Είναι μία αρκετά πολύπλοκη κατάσταση αλλά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε.

Όλο αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το επιτελείο που είναι στην ομάδα. Από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι είμαστε σε επαφή. Κάνουμε συσκέψεις μέσω βίντεο, μας στέλνουν πλάνα από προπονήσεις και φιλικά. Δεν είναι εύκολο. Η γλώσσα δεν είναι εμπόδιο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...