ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Σήμερα στις 17:00 ο εξ’ αναβολής αγώνας με Φίλιππο Βέροιας

Ο εξ αναβολής αγώνας της 11ης αγωνιστικής μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας θα γίνει σήμερα Κυριακή 28/2 στις 17:00.

Παναθηναϊκός: Σήμερα στις 17:00 ο εξ' αναβολής αγώνας με Φίλιππο Βέροιας

Ο εξ αναβολής αγώνας της 11ης αγωνιστικής μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας θα γίνει σήμερα Κυριακή 28/2 στις 17:00.

Volley League Ανδρών – 11η αγωνιστική

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Κλειστό Αγίου Θωμά 17.00 (Live Streaming V.L.): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ράντσιου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Αρβανίτης, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Εμμανουηλίδη.

Σε δήλωση του ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟ Ρούλης Αγραπιδάκης ανέφερε: «Στη διαδικασία των αναβληθέντων παιχνιδιών οφείλουμε να είμαστε όπως πρέπει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αγωνιστεί για τη νίκη και μόνο στο ματς με τον Φίλιππο Βέροιας. Θέλουμε το τρίποντο για πολλούς λόγους και να προχωρήσουμε».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.750 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ίδιο μήκος ήταν και η δήλωση του  Άξελ Γιάκομπσεν όπου ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο Φίλιππος Βέροιας είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Ωστόσο παίζοντας στην έδρα μας και με μια εμφάνιση που θα είναι στο δικό μας υψηλό επίπεδο θα έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το ματς με καλό αποτέλεσμα.

Έχουμε καλή αύρα όταν παίζουμε εντός έδρας και σίγουρα αυτό θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.