Για το πως αντιμετωπίζει τα ντέρμπι ο Παναθηναϊκός στην έδρα του, αλλά και το πως θα αγωνιστεί το «τριφύλλι» κόντρα στην ΑΕΚ, μίλησε ο Σωκράτης Διούδης.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη Nova, αναφέρθηκε στις αδυναμίες που έχει η Ένωση, στον τρόπο που πρέπει να την αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός και επεσήμανε πως αυτά τα ματς, έχουν πάντα μια ξεχωριστή σημασία για κάθε ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωκράτης Διούδης στη Nova:

«Πάντα τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά παιχνίδια. Άπαντες ανυπομονούν γι αυτά τα ματς. Ειδικά όταν είναι στην έδρα μας νομίζω πως το περιμένουμε πως και πως. Άλλωστε δείξαμε και απέναντι στον Ολυμπιακός ότι είμαστε δυνατοί σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Γνωρίζουμε την ΑΕΚ, η οποία είναι μια επικίνδυνη ομάδα, ιδίως επιθετικά με ποιοτικούς παίκτες. Ταυτόχρονα έχουμε δει και τις αδυναμίες της και εκεί θα στοχεύσουμε.

Πέρα από το πάθος και την κατάσταση των ομάδων μεγάλο ρόλο παίζει το κίνητρο. Εμείς έχοντας περάσει μια δύσκολη περίοδο, που κυνηγάμε από την αρχή της χρονιάς τους αντιπάλους μας έχουμε πλέον την ευκαιρία να τους φτάσουμε και είναι κάτι που το περιμένουμε και έχουμε τεράστιο κίνητρο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS