ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη με… βομβαρδισμό Μπρέι και ανησυχία για Παπαπέτρου

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 94-72 τον Άρη, με τον Τι Τζέι Μπρέι να... βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια. Διάστρεμμα ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ανησυχία στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 94-72 τον Άρη, με τον Τι Τζέι Μπρέι να… βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια. Διάστρεμμα ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ανησυχία στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του, αφού δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Άρη και με τη νίκη αυτή ανέβηκε στο 11-2 της basket league. Μάλιστα, στη σημερινή νίκη υπήρχαν… φρέσκα πρόσωπα, αλλά και τραυματισμός. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέστη διάστρεμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα, με τους πράσινος να ανησυχούν ενόωει της διαβολοβδομάδας στην Ευρωλίγκα.

Ο Τι Τζέι Μπρέι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με 25 πόντους και 8/14 τρίποντα! Ο Αμερικανός ήταν ένας πραγματικός killer και έφερε χαμόγελα στον Οντετ Κάτας =και τους συνεργάτες του. Διψήφιοι ήταν και οι Μπεν Μπέντιλ (13π.), Σέλβιν Μακ (12π.), Λευτέρης Μποχωρίδης (11π., 6ρ., 7ασ.), ενώ ντεμπούτο έκανε και νεαρός Μαντζούκας.

Τα Δεκάλεπτα: 19-19, 43-34, 70-48, 94-72.

Exit mobile version