Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αναμονή και αγωνία για Παπαπέτρου ενόψει Μπαρτσελόνα

Σήμερα θα διαπιστωθεί πλήρως το μέγεθος του τραυματισμούς που υπέστη ο Ιωάννης Παπαπέτρου και αν θα είναι διαθέσιμος για την διπλή αγωνιστική που έρχεται για την Ευρωλίγκα.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» σε μια φάση κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με τον Άρη, γύρισε τον αστράγαλο του και τέθηκε εκτός μάχης μέχρι το φινάλε του αγώνα, που βρήκε το «τριφύλλι» να επικρατεί με 94-72.

Το μέγεθος του τραυματισμούς του θα διαπιστωθεί επακριβώς σήμερα, καθώς την εβδομάδα που διανύουμε, για την Ευρωλίγκα υπάρχει διπλή αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Τρίτη (02/03), στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα, ενώ την Πέμπτη (04/03), οι «πράσινοι» έχουν ταξίδι στη Γερμανία για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου.

Η αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου, έκανε λόγο για ένα διάστρεμμα που υπέστη ο Έλληνας φόργουορντ, ωστόσο όλα θα διαπιστωθούν σήμερα. Έτσι, ο Όντετ Κάτας θα γνωρίζει αν μπορεί να έχει στη διάθεση του τον Παπαπέτρου αρχικά για το ματς με τους Ισπανούς, ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείται ιδιαίτερα απίθανο.

Exit mobile version