ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Βλέπουμε το πόσο θα βοηθήσει ο Χεζόνια» (vid)

Ο Οντετ Κάτας μίλησε για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και το ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια.

Κάτας: «Βλέπουμε το πόσο θα βοηθήσει ο Χεζόνια» (vid)

Ο Οντετ Κάτας μίλησε για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και το ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισραηλινός τεχνικός του «τριφυλλιού»:

Για την Μπαρτσελόνα: «Θα προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε τον ρυθμό, με διαφόρων ειδών άμυνες. Έχει πολλά επιθετικά όπλα. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βγούμε στο γήπεδο επιθετικά. Το πιο σημαντικό είναι να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ και να αποφύγουμε να δεχθούμε κάποιους εύκολους πόντους από τέτοιες καταστάσεις. Να αμυνθούμε στο low post σωστά. Έχουμε μόνο μια προπόνηση για να δουλέψουμε σε όλα αυτά και να προετοιμάσουμε το πλάνο μας».

«Μας λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, θα παίξουμε με διαφορετικές πεντάδες. Αντιμετωπίσαμε επιθετικά προβλήματα στον προηγούμενο αγώνα της Euroleague, ελπίζω πως τώρα θα είμαστε καλύτεροι στην εκτέλεση. Βλέπουμε πόσο θα βοηθήσει σε αυτό ο Μάριο (Χεζόνια). Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στη διοργάνωση, ειδικά όταν απέναντί σου βρίσκεται η Μπαρτσελόνα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.087 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...